Monday, 26 September 2016

promosi september maharani dll



hai uolls..
ok ni antara produk2 yang termasuk dalam list PROMOSI SEPTEMBER selama 5 hari tu..
okey.. 
untuk maharani(untuk wanita) dan celgenic(untuk lelaki)
memang sesuai lah pasangan2 yang nak kan zuriat , kita cuma blkh ikhtiar  yg izinkan hanya ALLAH,
harga PROMOSI jeng jeng jeng hahah kene lah whtsapp ye, 
screenshoot je gambar and blh whtsapp dkt sy +60176351396 atau DM dkt instagram @studiobeauty_adilah ok..
insyallah jimat sangat sangat ,
bagi yang blom berpasangan tu blh je beli loose hehehe tak ada masalah awak,
 tak pakse beli dua2 kalau blom bernikah lagi, *kang nak beli pikir bnyak kali sbb sy kata yg berpasangan heheh*

next....


SET A dan SET B
bezenya SET B tiada body wash ok.. faham eh?kang ada yg tak perasan pulak,
ofkos harga pon berbeze, 
SET A = RM228 (HARGA SEBELUM PROMOSI )
SET B = RM190 (HARGA SEBELUM PROMOSI)
nak tahu harga selepas promosi ? blh je, screenshoot dulu gambar n blh send dkt whtsapp, nak tgk testimoni blh usya dkt inst , @studiobeauty_adilah .. 

harga blom promosi tau hehehe cam biasa lah whtsapp eh nak thu harga vavavoom tu..
harga suprise lepas promosi gitu.. haha

blh nak beli loose awak, kot nak try 1 je produk blh, xde sapa nak marah awak tak beli set, tapi cuma nak ckp, promosi ni sekali je tau rugi sgt tak grab time promosi ni,, lebih lebih jimat!!


ok, ni min kaffe garlic, harga promosi dah,, free postage tau !! jom grab !!
bukan untuk kurus je tau,, untuk kesihatan badan dalaman, kalau yg study teruk2 tu otak penat badan pon penat kan, blh lah try relex2 dgn min kaffe ni,, 
time bancuh pagi2, aroma dia je dah merelexkn otak apa tah lagi kalau masuk ke tekak kan, hehe series tak tipu, komfirm ketagih punya lah,,
pembekal tenaga untuk seharian tau,,,,
cemana nak dapatkan ?
apa lagi awak, screenshoot je gambar yg awak berkenan, whatsapp 0176351396, lepas tu nnty sy bg detail eh,

PROMOSI SEPTEMBER hanya 5 HARI SAHAJA !!!
CEPAT GRAP !! NNTI MELEPAS, JANGAN CENGGENG EH...

NAK JADI DROPSHIP? BLH JE , WHATSAPP 0176351396 ..I GUIDE AWAK 100% 



PROMOSI SEPTEMBER !!

Hai.. assalamualaikum, 
sempena bufday owner, hehe sy letuww.. 
PROMOSI SEPTEMBER
dilancar selama 5 hari bermula semalam ,
sehingga 30/9 ni..
25/9 sehingga 30/9/2016..
antara produk2 yg terpilih untuk PROMOSI SEPTEMBER,
 sy akan update sekejap lagi okey.. 
so blh follow instagram @studiobeauty_adilah untuk update2 terkini ..
untuk order blh screenshoot and blh DM dkt insta terus atau whatsapp je sy +60176351396..
insyaallah sangat sangat jimat.


Tuesday, 5 April 2016

KESAN DARAH HILANG SETELAH MENGGUNAKAN BIOCLEANZ

Assalammualaikum.
Bismillah.
Sharing is caring
Credit to sis Norleyana Abdullah
KESAN DARAH HILANG.
Alhamdulillah di pertemukan dgn produk2 SHOM yang betol2 memudahkan kerja2 lebih2 lagi yg ber 'title' ibu kan.
Alkisah, pagi nie My Bambam balik sekolah, hidung berdarah. Dek cuaca yg sgt panas mungkin, Nasib baik ada ‪#‎bioeverplusStg‬, cpt2 ibu sapu kat hidung adk, serta merta darah berhentikan.
Tapi lain pulak masalah bila darah tu terkena baju sekolah Agama. Dah lah bju sekolah putih, Panik ibu sekejap. Tetiba teringat kat ‪#‎BioCleanz‬. Terus lah saya spray. Biar sekejap 5min dan gonyohkan.Tak sampai 10min settle. Kesan darah hilang dgn pantas sekali.
Terima kasih Ya Allah. Dipermudahkan segalanya. Terima kasih SHOM yg berjaya mengeluarkan produk2 berkualiti, sangat2 berbaloi. Harga semuanya mampu milik.
Jom grab sebotol hari ini, mmg anda akan puas hati dgn kuasa powernya...
Pm/wasap segera
Adilah 0176351396

HERBA MAHARANI

Assalamualaikum w.b.t

Sekadar perkongsian.
Wahai wanita2 di luar sana
Kasihani la 'Miss V'.
Sayangi Dia ... 
Jagai Dia...
Dia la HARTA Wanita yg paling berharga yang perlu di jaga.
HERBA MAHARANI bukan untuk Kecantikan Luaran saja tapi dalaman juga....
Pembersihan dalaman amat perlu dilakukan bagi mengeluarkan sisa-sisa haid, keputihan atau darah2 beku yang tidak dapat dikeluarkan secara total semasa proses haid berlaku.
..
Jangan malu , jangan segan , saya sekadar ingin membantu ,
Nasihat cara guna PERCUMA..
Mesti cuba. Yang sedang berpantang pun boleh guna tau.
Berbaloi-baloi hasilnya , mantoppsss ..Insha Allah
Meh pm / whatsapp saya0176351396

Sunday, 3 April 2016

kesan darah hilang selepas menggunakan multi purpose spray

Assalammualaikum.
Bismillah.
Sharing is caring
Credit to sis Norleyana Abdullah
KESAN DARAH HILANG.
Alhamdulillah di pertemukan dgn produk2 SHOM yang betol2 memudahkan kerja2 lebih2 lagi yg ber 'title' ibu kan.
Alkisah, pagi nie My Bambam balik sekolah, hidung berdarah. Dek cuaca yg sgt panas mungkin, Nasib baik ada ‪#‎bioeverplusStg‬, cpt2 ibu sapu kat hidung adk, serta merta darah berhentikan.
Tapi lain pulak masalah bila darah tu terkena baju sekolah Agama. Dah lah bju sekolah putih, Panik ibu sekejap. Tetiba teringat kat ‪#‎BioCleanz‬. Terus lah saya spray. Biar sekejap 5min dan gonyohkan.Tak sampai 10min settle. Kesan darah hilang dgn pantas sekali.
Terima kasih Ya Allah. Dipermudahkan segalanya. Terima kasih SHOM yg berjaya mengeluarkan produk2 berkualiti, sangat2 berbaloi. Harga semuanya mampu milik.
Jom grab sebotol hari ini, mmg anda akan puas hati dgn kuasa powernya...
Pm/wasap
Adilah 0176351396

Friday, 1 April 2016

Offline coaching with DDM Miss Wannoraini Abdul Latif :)

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..
nak throwback sikit lah..
Minggu lepas, sempat saya dan bisnes partner bertemu dengan Leader hebat DDM Miss Wannoraini Abdul Latif.
Ada masa kami buat juga offline coaching ikut permintaan biz partner saya.. Mereka kata nak tap energy DDM..
saya pun tap energy anda wanita yg hebat!
Terima kasih kak ilmu yg bermanfaat, sentiasa memberi semangat dan guide kami tanpa jemu.

Sempat juga saya grab Mineral coffee,
Dengan ‪#‎ProjekSTG‬ serta ‪#‎MisiRM10001Minggu‬ memang tiada yg mustahil.

Buat yg masih belum bermula utk ada biz online secara part time, dptkan extra income setiap bulan,
 boleh PM @ WA saya ya 0176351396
In shaa Allah nnt saya guide caranya.

‪#‎TicerNuradilah
‪#‎TMTDareToDream‬
#MisiRm10001Minggu
#ProjekSTG